L'spin-off Ahead Therapeutics guanyadora al Boston Immersion Program

richi_foundation_2018

L'empresa ha estat seleccionada com una de les 5 guanyadores del programa de formació i acceleració de projectes d’innovació social Richi Entrepreneurs, que s'ha celebrat durant tres setmanes a la ciutat de Boston.

07/11/2018

El passat 15 d’octubre va començar el programa d’acceleració Boston Immersion Program, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.

Entre les 14 empreses participants al programa hi ha Ahead Therapeutics, el projecte guanyador de la Beca atorgada pel Parc de Recerca UAB, que oferia el 50% dels costos d'inscripció, gràcies al suport del Departament d'Empresa i Coneixement, a través del Programa Catalunya Emprèn.

Ahead Therapeutics és una spin-off vinculada al grup d'investigació d'Immunologia de la Diabetis de l'IGTP, liderat per Marta Vives-Pi, i al grup d'investigació NanoQuímica i Materials Supramolerulares de l'ICN2, encapçalat pel professor Daniel Maspoch, a qui també pertany la doctora Mary Cano. L'empresa va néixer a principis d’any per desenvolupa productes terapèutics per lluitar contra malalties autoimmunitàries, com la diabetis tipus 1 o l'esclerosi múltiple.

Fins el 2 de novembre, Martí Dalmases, director executiu de l’empresa, ha tingut l'oportunitat d'explorar i connectar amb el primer ecosistema mundial en biotecnologia i referent en innovació i emprenedoria social, a través de formació, conferències i trobades amb experts en innovació de diverses àrees.

 

Notícies relacionades

tastet_rewine

Primer tastet reWINE amb ampolles de vi reutilitzades

Aquest dimecres, 13 de març, en el marc de la Setmana del Consum Responsable, es va celebrar el Primer Tastet reWINE amb ampolles de vi reutilitzades fins a deu vegades. reWINE és un projecte que està impulsant el Parc de Recerca UAB juntament amb d’altres administracions i entitats. Llegir més

Totes les notícies