Últims dies per presentar un projecte al Fòrum de Tecnologies i Innovació

El 9è Fòrum de Tecnologies i Innovació de Sabadell promourà la salut i envelliment actiu

El 9è Fòrum de Tecnologies i Innovació de Sabadell, organitzat pels ajuntaments de Sabadell i de Barberà del Vallès i que compta amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB, promourà la recerca industrial en salut i envelliment actiu. El termini per presentar-hi un projecte innovador o resultats de recerca està obert fins al 14 de juny.

09/06/2022

El Fòrum de Tecnologies i Innovació, que se celebrarà el pròxim dia 30 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, és una trobada anual que impulsa la transferència tecnològica i el networking entre grups de recerca, empreses, persones emprenedores, centres tecnològics i agents socioeconòmics.

Aquesta 9a edició es dedicarà a la salut en general i a l’envelliment actiu, i reunirà professionals de la R+D+I especialitzats en aquestes temàtiques. Hi presentaran les seves novetats tecnològiques i solucions innovadores que representin una oportunitat de millora competitiva per a la indústria i per al teixit empresarial del territori.

Al web de la jornada s’hi pot consultar el programa provisional, que inclourà la ponència d’un expert rellevant en la temàtica del fòrum, un marketplace per presentar solucions i resultats de recerca, i un brokerage amb una agenda d’entrevistes concertades entre empreses i agents d’innovació.

Per a més informació podeu contactar amb david.sierra@uab.cat.