Últims dies per optar als Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l'Emprenedoria Social

Emprenedoria social

Convocada la segona edició dels Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l'Emprenedoria Social, que distingirà els millors treballs d'aquesta temàtica presentats durant el curs 2022-2023. La participació en la convocatòria es podrà formalitzar fins el 30 de setembre.

14/09/2023

Caldrà presentar els treballs electrònicament al Registre General de la UAB de l’1 al 30 de setembre

El Consell Social de la UAB, amb l’impuls del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, ha convocat la segona edició dels Premis als Millors Treballs Finals de Grau (TFG) Relacionats amb l’Emprenedoria Social. Aquests premis tenen per objectiu afavorir el desenvolupament de TFG d’aquesta temàtica i donar visibilitat i reconeixement a l’alumnat amb inquietuds emprenedores.

Així doncs, la Universitat distingirà amb un premi de 400 euros i un diploma de menció els quatre millors treballs, un per cada àmbit de coneixement: ciències experimentals i tecnològiques, ciències socials, ciències humanes i ciències de la salut.

Els TFG hauran d'haver estat presentats durant el curs 2022-2023 per estudiants de Grau de centres propis de la UAB, hauran d’haver obtingut una qualificació superior a 8 i hauran d’estar directament relacionats amb l’emprenedoria social en qualsevol de les seves vessants (elaboració d’un pla d’empresa, estudis de viabilitat d’un projecte emprenedor, competències i habilitats emprenedores, etc.).

Per tal d’optar als premis, caldrà presentar els treballs electrònicament al Registre General de la UAB de l’1 al 30 de setembre de 2023 en les condicions establertes en les bases legals.

Per altra banda, la Comissió Avaluadora estarà formada per representació del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, el Consell Social, el professorat, el Servei d’Ocupabilitat i el Parc de Recerca. Els criteris avaluats inclouran la temàtica, l’aportació de valor, la innovació, l’impacte social i el marc teòric i metodològic.

Els premis es resoldran en un màxim de quatre mesos des del termini de presentació de sol·licituds i es lliuraran en un acte públic que es comunicarà arribat el moment.

Tota la informació de la convocatòria, en aquest document

Descarrega aquí l'imprès de sol·licitud de participació

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Treball digne i creixement econòmic