Tres estudiants de la UAB, seleccionats per participar a Imagine Express 2018

Dreamers UAB

Gerard Insa i Santiago Badia, que cursen el Grau d'Empresa i Tecnologia, i Albert Acebrón, del Grau de Matemàtiques i el doble Grau de Telecomunicacions i Informàtica, són els dreamers que pujaran al tren Barcelona-París-Londres on es durà a terme aquest concurs d'emprenedoria del 23 al 26 de febrer.

07/02/2018

L'organització d'Imagine Express ha seleccionat tres dreamers de la UAB per participar en l'edició d'enguany d'aquest concurs, que potencia el talent emprenedor jove i que compta amb el suport de la UAB i del seu Consell Social a través del Programa UAB-Emprèn.
 
En un primer moment, van resultar seleccionats dos emprenedors que estudien Empresa i Tecnologia a la UAB –tercer i quart curs, respectivament–. Gerard Insa té 21 anys, és de Castelldefels i participarà al concurs en el rol de creative mind, mentre que Santiago Badia té 24 anys, és de Barcelona i participarà com a developer.
 
El tercer dreamer de la UAB es va classificar ahir mateix, 8 de febrer, en una prova celebrada a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Es tracta d'Albert Acebrón, lleidatà de 20 anys que estudia el primer curs del Grau de Matemàtiques i segon del doble Grau de Telecomunicacions i Informàtica. Acebrón concursarà com a developer.

Una altra estudiant de la Universitat, Marta Solà, es va quedar a les portes de classificar-se com a dreamer en la mateixa prova. Solà té 21 anys, és de Sabadell i cursa la doble titulació d'Enginyeria Informàtica i Grau d'Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació.
 
Imagine Express convida els participants a desenvolupar, en equips de tres integrants, una aplicació mòbil adreçada als sectors estratègics de la salut, l'aigua, el fintech o les smart cities.

Les idees es presentaran a Londres, on s'escollirà el millor equip de cada categoria: els quatre rebran finançament i mentoratge per desenvolupar el seu projecte. Durant el viatge de tornada a Barcelona, els projectes guanyadors es constituiran en empresa i, ja a la capital catalana, també seran presentats al Mobile World Congress abans d'instal·lar-se en incubadores de la ciutat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies