Terminis especials per a les gestions a NEXUS amb motiu de les Festes de Nadal

NEXUS

La UAB tancarà del 21 de desembre al 6 de gener. Per aquest motiu, i per tal d'optimitzar el servei que us oferim, cal introduir a NEXUS les sol·licituds de conveni de pràctiques abans del 18 de desembre, i les ofertes amb procés de selecció, abans del 14 de desembre.

05/12/2019

El tancament de la Universitat durant el període nadalenc ens porta a establir terminis especials per a les gestions a NEXUS per tal de resoldre de forma satisfactòria les peticions que rebem a través de l’aplicació. Així doncs, i fins passat Festes, no podrem atendre les peticions de convenis de pràctiques (ni d’addendes a convenis) que no hagin estat introduïdes a NEXUS abans del 18 de desembre.
 
Per altra banda, les ofertes (laborals i de pràctiques) que requereixin procés de selecció s’hauran d’introduir a NEXUS abans del 14 de desembre, i les ofertes laborals que no en requereixin (“de tauler”), abans del 18 de desembre.

Coincidint amb el període de tancament de la UAB, al Servei d’Ocupabilitat també clourem la nostra atenció a la persona usuària entre el 21 de desembre i el 6 de gener, ambdós inclosos. Mentrestant, ens podeu contactar via correu electrònic i sol·licitar cita prèvia per a l’atenció presencial en aquest enllaç.
 
L’equip del Servei d’Ocupabilitat us desitja unes Bones Festes!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies