Tancat el període per gestionar les estades de pràctiques extracurriculars d'aquest curs

NEXUS

A partir del 16 de juliol només és possible tramitar convenis de pràctiques per al proper curs acadèmic 2022-2023, és a dir, per a estades a partir del 9 de setembre. Així doncs, les empreses i institucions ja no poden publicar ofertes o sol·licitar convenis per fer pràctiques aquest estiu. Per altra banda, i a causa del període de descans estival, no s'atendran noves sol·licituds de conveni ni de publicació d'ofertes de pràctiques o laborals entre el 26 de juliol i el 28 d'agost, tots dos inclosos.

18/07/2022

El compliment d'aquests terminis és essencial perquè el Servei d'Ocupabilitat pugui atendre correctament totes les peticions. A més, convé recordar que els convenis de pràctiques extracurriculars no es poden prorrogar d’un curs per l’altre. En cas de voler allargar l’estada de pràctiques més enllà de la data de finalització de l’actual curs acadèmic (8 de setembre), caldria tramitar un nou conveni de pràctiques –sempre i quan les parts continuïn complint els requisits corresponents–.

Per fer pràctiques externes cal ser alumne/a de la UAB, és a dir, tenir matrícula vigent i l’expedient acadèmic obert en el moment d'iniciar-se l'estada.

Accés a l'aplicació NEXUS