Reunió de seguiment del conveni per l'atenció integral en els casos de violències masclistes

Imatge notícia de la reunió de seguiment del conveni UAB-SIAD-ICD

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’Institut Català de les Dones (ICD) es van reunir el 9 de juliol de 2020 per dur a terme la segona reunió de la Comissió de Seguiment del conveni de col·laboració entre les tres institucions, en matèria d'atenció a dones que viuen una situació de violència masclista.

13/07/2020

L'11 de juny de 2018 es va signar el conveni amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats d’assessorament i acompanyament que puguin tenir les dones que pateixen violència masclista que formen part de la comunitat universitària de la UAB.

El conveni preveu un circuit de derivació dels casos detectats i atesos a la Unitat de Psicogènere de la UAB (on es fa una primera acollida i atenció), al Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD) de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (on es fa un seguiment terapèutic especialitzat).

El conveni estableix, també, la necessitat de constituir una Comissió de Seguiment, formada per representants de cadascuna de les tres institucions i amb l'objectiu de fer el seguiment i l'avaluació de la col·laboració, així com dels diferents processos, també s'encarrega de proposar i treballar nous processos destinats a complir amb l'objectiu del conveni.

Desprès de dos anys d’aplicació del conveni, les tres entitats han mostrat el ferm compromís de seguir treballant en el circuit establert així com seguir fent-ne l'avaluació i seguiment corresponent a través d'aquest espai de treball. Combatre les violències masclistes és un objectiu prioritari de les tres institucions

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Igualtat de gènere
 

Notícies relacionades

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

La Cursa solidària en suport de la Marató de TV3, amb un nou format

Totes les notícies