Punt Lila a la Comunitària UAB 2022

Violències

El Punt Lila oferirà atenció, informació i sensibilització sobre les violències masclistes a la UAB en el marc de la jornada La Comunitària UAB de la tardor de 2022

16/09/2022

Enguany l’Observatori organitza el Punt Lila Informatiu de La Comunitària, la jornada festiva que tindrà lloc a la UAB el proper dia 5 d’octubre.  El Punt Lila és el punt d’atenció i d’informació sobre les situacions de violència de gènere i LGBTIfòbiques a la UAB.

El Punt Lila farà també activitats de prevenció i sensibilització gràcies a les Brigades del Punt Lila,  l’alumnat voluntari de la UAB que ha estat format per l’Observatori al taller “Eines per col·laborar al  Punt Lila de La Comunitària de la UAB”. Al Punt Lila es podrà trobar informació sobre la campanya Responem davant les violències masclistes, per prevenir les violències masclistes entre la comunitat.

La ubicació del Punt Lila serà a l'espai SiS, a l'Eix central entre els Edificis B i C, i estarà disponible al llarg de la jornada de La Comunitària, de 12,00h. a 16:00h.

Recordem que l’Observatori oferirà informació sobre les polítiques d’igualtat i LGBTIQ al seu estand a la fira d’entitats, al costat de l’Hemeroteca.  A l’estand es podran conèixer les activitats, tasques, cursos i campanyes que duu a terme l’Observatori.

També comptarem amb la Tercera edició del Fúria Fest, el festival contra les violències de gènere amb un concurs i l’actuació del grup guanyador.  El concurs està organitzat per l’Observatori i la Unitat de Dinamització Comunitària, i el seu objectiu és donar a conèixer propostes musicals feministes i encoratjar l’expressió artística de les dones i les persones LGBTIQ.

Aquestes accions estan finançades pel Pacto de Estado contra la Violencia de Género del Ministeri d’Igualtat.