Primera Ruta de la Innovació al territori B30

Primera Ruta de la Innovació al territori B30

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera trobada entre empreses ubicades al voltant de l’eix viari de la B30 i entitats i associacions de l’àmbit de la innovació que tenen seu en el mateix territori.

21/06/2022

En el marc del Hub b30, i organitzada per Sant Cugat Empresarial, Cerdanyola Empresarial, Eurecat i el Parc de Recerca UAB, la Primera Ruta de la Innovació va tenir lloc el dia 21 de juny i va reunir una vintena d'empreses del territori. L'objectiu de la trobada era el de reforçar les sinergies i el coneixement entre el sector empresarial i les diferents entitats i associacions que treballen en l'àmbit de la innovació.

Les empreses i entitats participants van començar la jornada amb una visita a la Casa-Fàbrica Natura Bissé, un espai de 15.000 m2 ubicat al Barcelona Synchrotron Park que centralitza totes les activitats de la firma: oficines centrals, instal·lacions de producció, laboratori d’I+D i la seva fundació.

Després la Ruta de la Innovació va seguir cap als tallers especialitzats d’Eurecat, l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB, per acabar a les instal·lacions del Parc de Recerca UAB. Al final de la jornada també va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre Cerdanyola Empresarial i Sant Cugat Empresarial per reforçar aquesta voluntat de crear sinergies entre els agents d'innovació.