Presentació dels projectes desenvolupats al programa “Ai4all: Intelˇligčncia Artificial Aplicada a la Indústria”

ai4all_demoday

El programa, organitzat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador i l'Escola d'Enginyeria UAB, arriba al seu punt i final. El proper dijous 20 de desembre a les 16:00h tindrà lloc l'acte final del curs, en què es presentaran els quatre projectes que s'han desenvolupat al llarg del programa.

29/11/2018

El Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computadors i l'Escola d'Enginyeria UAB han organitzat el curs AI4ALL "Intel·ligència Artificial Aplicada a la Indústria", que arribar al seu punt i final aquest mes de desembre.

El curs, que ha tingut una durada de 4 mesos i ha comptat amb 34 participants, ha dotat a l’alumnat d'eines tecnològiques i empresarials per tal de dissenyar productes IA capaços de solucionar necessitats reals del mercat.

Amb l'objectiu de plasmar els coneixements rebuts, els participants han desenvolupat en grup el seu propi projecte. Totes les solucions de mercat es presentaran durant el Demoday davant la presència d’entitats rellevants, que ajudaran a impulsar la continuïtat dels projectes i seleccionaran la millor proposta. The Collider, el programa de transferència de tecnologia impulsat per Mobile World Capital Barcelona, premiarà la millor idea amb 1000€. La presentació tindrà lloc el proper 20 de desembre a les 16:00h al Parc de Recerca UAB.

A més a més, l'acte contarà amb una conferencia a càrrec de Carles Sierra, investigador i especialista del Departament de Sistemes Multiagent de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial.
 
Els projectes

  • Udecision: Optimització d'una de les principals inversions de les nostres vides: la formació acadèmica. Proporcionem un assistent intel·ligent per acompanyar a l'usuari al llarg del procés.
  • Social Air: Desenvolupament d’un centre centralitzat de dades sobre la qualitat de l’aire que permeti als ciutadans participar en la monitorització tant indoor (dins les cases, centres escolars, centres de treball, etc) com outdoor (barris, comunitats, etc). 
  • Lauctoritas: Plataforma assistent de diagnòstic al núvol mitjançant xarxes neuronals específiques d’imatges resultants de cada prova diagnòstica basada en imatge (ecografia, RMN, TAC,...). Plataforma d’aplicació en estadi preventiu, agut o de seguiment del pacient.
  • SmartMeasure&Predict: Sistema que permet donar resposta a les necessitats d'optimització d'un procés o empresa, mitjançant la recol·lecció dels seus paràmetres d'entorn o contextuals per a la seva anàlisi i posterior desplegament de la informació pertinent que faciliti una gestió eficient del mateix.
 
Més informació: inscripció

 

Notícies relacionades

Totes les notícies