Presentació del programa ‘The Collider' al Parc de Recerca UAB

sessio_informativa_thecollider_2019

El proper dijous 16 de maig a les 12:00h tindrà lloc a l'edifici Eureka una sessió informativa sobre 'The Collider', un programa d’innovació promogut pel Mobile World Capital Barcelona que vol connectar talent científic i empresarial per crear noves startups basades en tecnologies disruptives.

30/04/2019

El Parc de Recerca UAB acollirà el proper 16 de maig a les 12:00h una sessió informativa sobre la nova Call for Technologies de ‘The Collider’, el programa d’innovació de Mobile World Capital Barcelona.

El Programa connecta talents científics i empresarials per crear noves startups basades en tecnologies disruptives que abordin reptes de la societat i de la indústria en àmbits com la Realitat Virtual, la Intel·ligència Artificial, el Blockchain, la Internet of Things i el 5G.

Es tracta d'un programa intensiu de formació empresarial de 6 mesos, destinat a Doctors/es, Posdoctorats/des, universitats, estudiants de Màster o personal investigador que desitgin explorar el potencial de mercat dels seus projectes de recerca.

De totes les propostes presentades, ‘The Collider’ seleccionarà els 15 millors projectes que superin els desafiaments de la nova edició valorant, sobretot, l'etapa de maduresa de les tecnologies.

Les startups creades durant el programa rebran una inversió inicial de fins a 50.000€, tindran accés a la comunitat d’experts i mentors de la Fundació MWCapital i un espai de treball al hub tecnològic Pier01 – Barcelona Tech City.

Si vols més informació sobre el programa, inscriu-te a la jornada informativa del proper dijous 16 de maig. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies