Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern davant la UE entre març i juliol de 2023

EU Careers Ambassadors

Les estades de pràctiques podran ser curriculars o extracurriculars i es desenvoluparan entre els mesos de març i juliol de l'any que ve. Els estudis requerits són de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals o Ciències Polítiques i de l'Administració. Sol·licituds fins el 25 de novembre.

16/11/2022

La Delegació del Govern davant la UE (DGUE) ofereix places de pràctiques no remunerades pel segon semestre del curs 2022-2023 adreçades a estudiants de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals i Ciències Polítiques i de l’Administració. Les estades es desenvoluparan presencialment a la Delegació de Brussel·les.

Les persones interessades hauran d’enviar el seu CV i una carta de motivació a rrhh.ue.exi@gencat.cat fins el 25 de novembre.

En aquest enllaç, el web de la convocatòria.

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d’Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars) i, en cas de resultar seleccionat/da i si s’escau, s'informi per fer la sol·licitud de beca en el marc del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.