Nova sessió informativa 'Pràctiques i feina a les institucions europees i organismes internacionals'

Sessió informativa sobre pràctiques i feina a les institucions europees i organismes internacionals

És gratuïta i s'adreça a estudiants i alumni de la UAB que vulguin conèixer les oportunitats professionals en institucions internacionals i entrenar-se pels seus processos de selecció. S'impartirà el proper 8 de febrer, de 13.30 a 15.00 h, virtualment.

20/01/2021

L'alumnat interessat a desenvolupar la seva carrera professional en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals descobrirà, en aquesta sessió, quines oposicions i concursos s'hi convoquen, com cal registrar-s'hi i quines fases i proves cal superar o quines competències es requereixen, entre altres qüestions.

De la mà de José Díaz Lafuente, professor del Departament de Relacions Internacionals i Història Global de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), i de Carlos Pérez Padilla, alumni de la UAB que treballa a l'European External Action Service, és podran conèixer també simulacres de proves de selecció i quina preparació és necessària per tal de superar-les.

Com a mesura de protecció davant la Covid-19, el taller es realitzarà virtualment mitjançant l'aplicació Google Meet i l'alumnat hi podrà assistir registrant-se en aquest enllaç.

Aquesta activitat també servirà com a introducció al Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals, que s'impartirà tots els dissabtes del més de març i que té com a data límit d'inscripció el proper dia 16 de febrer.