Nou programa per impulsar projectes emprenedors del sector agroalimentari

Programa Nexus Lab

El Parc de Recerca UAB i el Grup de Tècniques de Separació de la UAB amb el suport del NEX-LAB for competitive and inclusive growth in the Mediterranean (NEX-LAB), organitzen el «Nexus Innovation Program», un programa formatiu que busca impulsar la transferència tecnològica al sector agroalimentari, donant suport als projectes emprenedors del sector de l’aigua, energia i alimentació. 

19/04/2023

El programa és gratuït i està dirigit a personal investigador amb interès a validar la seva recerca i convertir-la en un model de negoci, a persones emprenedores amb startups de nova creació i pimes nacionals amb propostes de negoci innovadores entorn del sector agroalimentari. Així mateix, els organitzadors escolliran els set projectes o empreses més aplicables al mercat, una projecció notable i amb un model de negoci clar. 

La primera part del programa consta amb una formació que s’iniciarà el pròxim 7 de juliol en format presencial, els dimecres i divendres fins al 28 de juliol. Posteriorment, es duran a terme les sessions de mentoria amb un tutor expert assignat a cada projecte, entre el 17 de juliol i 26 d'octubre, per posar a punt els projectes. La formació s’impartirà principalment en català i castellà, i puntualment amb anglès a l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

El programa és una oportunitat per al personal investigador i persones emprenedores per aprendre a aplicar diferents eines i metodologies per millorar la seva recerca i habilitats empresarials i d’innovació, a més d’introduir-los a l’ecosistema de transferència de tecnologia, així com gaudir d’assessorament personalitzat de la mà d’experts en la matèria, i pertànyer a la xarxa d’innovadors per crear comunitat.  

Aquest curs compta amb el suport del projecte NEX-LAB for competitive and inclusive growth in the Mediterranean (NEX-LAB), que té l’objectiu de recolzar la implementació de tecnologies netes per fer més sostenible la producció del sector agroalimentari i fer un ús de l’energia i de l’aigua més eficient en els països de la Mediterrània. 

Inscripcions obertes.