Les tècniques i instal·lacions dels Serveis Cientificocotècnics, més accessibles

Les tècniques i instal·lacions dels Serveis Cientificotècnics, més accessibles

Els Serveis Cientificotècnics han renovat la seva pàgina web i hi han incorporat un cercador amb les tècniques i serveis que ofereixen a tots els grups de recerca de la Universitat i a entitats i institucions externes.

27/11/2019

Donar suport científic i tecnològic a la investigació i als projectes d'innovació de la Universitat és la funció principal dels Serveis Cientificotècnics. Amb aquest objectiu, han renovat el seu web i hi han implementat un cercador per fer més accessibles els seus equipaments i tècniques especialitzades.

El web i el cercador, que s’han desenvolupat multilingües, faciliten al personal investigador i a les entitats externes trobar de manera àgil quin és el servei que fa cada tècnica i la seva informació de contacte.

La UAB compta amb 13 Serveis Cientificotècnics i 45 Laboratoris de Prestació de Serveis, que poden oferir suport a diferents àmbits i sectors: biotecnologia i biomedicina; ciència dels aliments, sanitat i producció animal; ciències mediambientals i sostenibilitat; tecnologies i ciències experimentals; i ciències socials i humanitats. Estan dotats de personal altament qualificat i en permanent formació per facilitar assessorament i suport tècnic a mida.

Tota la informació es pot consultar també al catàleg dels Serveis de suport a la recerca.

 

Notícies relacionades

El tèxtil com a motor d'innovació

El tèxtil com a motor d'innovació

El futur dels teixits intel·ligents va ser el tema del 17è Brunch d’Innovació del Hub b30, que va reunir virtualment unes 120 persones per debatre sobre les tendències d'aquest sector històric del nostre país.

Totes les notícies