Les tècniques i instal·lacions dels Serveis Cientificocotècnics, més accessibles

Les tècniques i instal·lacions dels Serveis Cientificotècnics, més accessibles

Els Serveis Cientificotècnics han renovat la seva pàgina web i hi han incorporat un cercador amb les tècniques i serveis que ofereixen a tots els grups de recerca de la Universitat i a entitats i institucions externes.

27/11/2019

Donar suport científic i tecnològic a la investigació i als projectes d'innovació de la Universitat és la funció principal dels Serveis Cientificotècnics. Amb aquest objectiu, han renovat el seu web i hi han implementat un cercador per fer més accessibles els seus equipaments i tècniques especialitzades.

El web i el cercador, que s’han desenvolupat multilingües, faciliten al personal investigador i a les entitats externes trobar de manera àgil quin és el servei que fa cada tècnica i la seva informació de contacte.

La UAB compta amb 13 Serveis Cientificotècnics i 45 Laboratoris de Prestació de Serveis, que poden oferir suport a diferents àmbits i sectors: biotecnologia i biomedicina; ciència dels aliments, sanitat i producció animal; ciències mediambientals i sostenibilitat; tecnologies i ciències experimentals; i ciències socials i humanitats. Estan dotats de personal altament qualificat i en permanent formació per facilitar assessorament i suport tècnic a mida.

Tota la informació es pot consultar també al catàleg dels Serveis de suport a la recerca.

 

Notícies relacionades

Laboratori d'idees amb consumidors per millorar el benestar animal

Laboratori d'idees amb consumidors per millorar el benestar animal

En el marc del projecte Clearfarm, liderat per la UAB, el Parc de Recerca UAB organitza un taller amb consumidors per conèixer les preocupacions i percepcions que té la societat sobre la qualitat de vida dels animals de les granges. Serà el pròxim 27 de gener, de 10 a 13.30 h, a la Sala Polivalent de l’Edifici Eureka.

Nou cicle formatiu per impulsar el teu projecte emprenedor

Nou cicle formatiu per impulsar un projecte emprenedor

El Parc de Recerca UAB organitza a partir del 4 de febrer diferents càpsules formatives per donar eines i ajudar a tirar endavant idees de negoci. Les sessions seran sobre propietat intel·lectual i gestió empresarial, entre d’altres, i estan dirigides a persones que tinguin un projecte emprenedor, a personal investigador i a empreses.

Totes les notícies