Les beques 'Santander-Crue-CEPYME Pràctiques en Empresa' amplien el termini d'inscripció per a estudiants i pimes

Becas Santander

L'alumnat podrà inscriure's fins el 12 de febrer, i les empreses, fins el dia 28. Les beques, de mitja jornada i amb una durada de tres mesos, estan gestionades directament per la Universitat i seran finançades al 50% entre Banco Santander i les pròpies pimes.

31/01/2018

La setena edició de les Beques Santander-Crue-CEPYME Pràctiques en Empresa, que convoca 5.000 beques per a realitzar pràctiques professionals remunerades en pimes durant el 2018, ha ampliat el seu termini d'inscripció fins el 12 de febrer per a estudiants i el 28 de febrer per a les petites i mitjanes empreses interessades a participar-hi.

Les beques, de mitja jornada i amb una durada de tres mesos, estan gestionades directament per les universitats –en el cas de la UAB, pel seu Servei d’Ocupabilitat– i seran finançades al 50% entre Banco Santander i les pimes que acullin els estudiants en pràctiques. Aquest any, com a novetat, facilitaran el desenvolupament dels Treballs de Fi de Màster i Fi de Grau en projectes d'interès per a les empreses, pensant en afavorir la transferència de coneixement.

Les Beques Santander-Crue-CEPYME Pràctiques en Empresa van finalitzar la passada edició amb el 48% de l'alumnat que hi va participar o bé allargant la durada de les pràctiques, o bé assolint un contracte laboral a l’empresa.

Més informació, en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies