S'amplia el termini per presentar-se als premis pels TFG que promouen el canvi social

img_tenimunpla
Convocatòria dels premis als millors TFG en matèria de transformació social 2022-2023

La UAB ha ampliat el termini per presentar candidutaures pels premis per aquells treballs de final de grau fets per estudiants de la Universitat que, per la seva temàtica, promouen el canvi social. Hi ha tres convocatòries diferents: una pels treballs que tracten temàtiques relacionades amb la justícia global, una altra pels treballs amb perspectiva de gènere, i la tercera per projectes que s’hagin realitzat amb la metodologia ApS.

28/09/2023

Els requisits per participar en aquestes convocatòries són haver presentat el TFG durant el curs 2022-2023 a qualsevol dels graus de la Universitat Autònoma de Barcelona i tenir una nota mínima de 8,5. Poden ser treballs tant individuals com col·lectius.

Premi Arcadi Oliveres a Treballs de Final de Grau de Transformació per la Justícia Global

La Fundació Autònoma Solidària convoca la 7a edició dels premis a treballs de final de grau en l’àmbit de la justícia global, anomenats Premi Arcadi Oliveres. Es tracta d’una iniciativa impulsada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que s’emmarca com una contribució de la UAB a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible i vol promoure l’interès per la recerca al voltant del paradigma de justícia global. Els treballs que opten a aquest premi tracten temàtiques com la biodiversitat, el canvi climàtic, els drets humans, la ciutadania, la cultura de pau, l’economia social, el cooperativisme, la interculturalitat, el dret d’asil, entre d’altres. Aquests premis tenen una dotació total de 1.000 euros, repartida entre els millors treballs de cada àmbit de coneixement, que rebran 250 € cadascun.

S'ha ampliat el termini fins el 13 d'octubre.

Bases i formularis: https://www.uab.cat/web/cooperacio-i-epjg/premis-tfg-1345770120725.html

Premi a Treballs de Final de Grau amb Perspectiva de Gènere

L’Observatori per a la Igualtat, juntament amb l’Institut Català de les Dones, convoca la 8a edició dels Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat sobre la igualtat de gènere i la no-discriminació a través de la recerca.

Poden optar a aquests premis els treballs que apliquin la perspectiva de gènere en l’abordament del fenomen objecte de la seva investigació. S’entén la perspectiva de gènere com una aproximació crítica a qualsevol fenomen que desvetlla, visibilitza, analitza o afronta les desigualtats de gènere i LGBTI, incloent-hi les institucions socials i culturals que les sustenten. El premi consistirà en un diploma per a cadascuna de les persones autores dels treballs guardonats per a cada grau i la publicació dels treballs al web de l’Observatori.

Bases i formularis: https://www.uab.cat/web/l-observatori/premis-1345699078441.html

Resta oberta fins el 29 de setembre.

Premi a Treballs de Final de Grau amb metodologia d’ApS

La tercera convocatòria és organitzada per l’Oficina ApS (aprenentatge-servei), gestionada per la  Fundació Autònoma Solidària, i que premiarà els millors treballs de final de grau que abordin necessitats i reptes de la societat civil, en col·laboració amb entitats socials i ambientals o centres i institucions públiques, en el marc del compromís social de la Universitat amb el seu entorn. Aquest premi vol reconèixer els treballs que s’hagin fet amb metodologia ApS per tal d’oferir un servei real a la comunitat. Les persones interessades han d’enviar un vídeo breu que justifiqui “com enriqueix la meva mirada professional el fet d’haver realitzat un TFG en ApS” i “quin impacte social i/o ambiental ha tingut el meu TFG?”. La dotació és també de 1.000 euros, que es repartiran entre els quatre millors treballs de cada àmbit de coneixement de la Universitat.

Bases i formularis: https://www.uab.cat/ca/aprenentatge-servei/premis-tfg-aps

S'ha ampliat el termini fins el 13 d'octubre.

Més informació: Convocatòria dels premis als millors TFG en matèria de transformació social 2022-2023