La UAB ofereix tallers pràctics gratuïts de 2 hores per millorar el CV

Currículum vitae

Es tracta d'activitats adreçades a estudiants i alumni que vulguin millorar el seu CV amb l'assessorament d'una persona experta. Les properes edicions s'impartiran el 12 de juny i el 21 de juny a les 15.30 a l'Aula de Formació de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

11/05/2018

És habitual que, a aquestes alçades del curs, part de l’alumnat comenci a buscar feina per treballar durant els mesos d’estiu. Davant d’aquest fet, el Servei d’Ocupabilitat ha organitzat dos tallers pràctics de dues hores per millorar el currículum vitae amb l’assessorament d’una persona experta. Les sessions, impartides per Gemma Benet (Gamma Formació), seran gratuïtes i obertes a totes les persones estudiants i titulades de la UAB, i requereixen inscripció prèvia en aquest enllaç.
 
És imprescindible portar-hi el CV en format digital editable. Hi haurà la possibilitat de treballar amb el propi ordinador portàtil, tot i que la sala disposarà d’equips informàtics per a tothom.
 
Es pot escollir la sessió que s’adapti millor a les pròpies necessitats: el 12 de juny, dimarts, o el 21 de juny, dijous. L’horari d’ambdues serà de 15.30 a 17.30, i la ubicació serà l’Aula de Formació de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, a la planta -1 de l’edifici.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies