Viu a la UAB

La UAB lliura els títols i premis extraordinaris de doctorat

Un any més, la UAB va lliurar els títols als seus nous doctors i els premis extraordinaris de doctorat en una cerimònia institucional que va tenir lloc el 18 de maig passat i que va comptar amb una conferència a càrrec del degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Joan Carbonell.

17/05/2018

El 18 de maig passat, l'Hotel Campus va acollir l'acte institucional en què van ser lliurats els nous títols de doctor i premis extraordinaris de doctorat d'enguany.

Joan Carbonell, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, va oferir la conferència "Psique a la cerca contínua de la immortalitat". I, en representació dels doctors que van rebre el premi o el títol, va parlar Laura Molina, premi extraordinari de doctorat de medicina.

A més, van intervenir el vicerector de Recerca i de Transferència i director de l'Escola de Doctorat, Armand Sánchez; la vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat, Sara Moreno; i el membre del Consell Social de la UAB Tirso Gracia.

El curs 2016-2017, van ser llegides 1.072 tesis doctorals a la UAB, una part important de les quals van obtenir la Menció Doctor Internacional. Aquesta sva ser la cinquena edició de l'acte de lliurament de títols de doctor i de premis extraordinaris de doctorat a la UAB, que l'Escola de Doctorat i Alumni UAB organitzen semestralment.

Més Informació Escola de Doctorat