La UAB celebra la final del concurs Tesi en 4 minuts

Concurs

El repte plantejat pel concurs consisteix en què l'alumnat de doctorat que no hagi defensat la seva tesi expliqui oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El 18 de maig, a les 11.30 h, serà la final del concurs Tesi en 4 Minuts, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la UAB

30/04/2021

El 18 de maig, a les 11.30 h, serà la final del concurs Tesi en 4 Minuts, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la UAB

Una comissió d’investigadors i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat va seleccionar previament les dotze propostes finalistes. Els estudiants de doctorat explicaran oralment la seva recerca en un temps màxim de 4 minuts, amb un llenguatge fàcilment comprensible per al públic en general. Les presentacions tindran lloc a la sala d'actes del Rectorat, amb aforament restringit i garantint totes les mesures de seguretat.

Al final de l’acte el jurat concedirà el 1r premi (800 euros) i el 2n premi (500 euros), i les persones que segueixin l'acte des de YouTube votaran per concedir el premi del públic, consistent en una dotació econòmica de 200 euros, compatible amb els premis del jurat. 

La persona finalista representarà la UAB al concurs convocat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació que serà retransmès en directe a través del web.

Més informació