La UAB acull el programa d’emprenedoria The Collider OnCampus Barcelona

La UAB acull el programa d’emprenedoria The Collider OnCampus

Fins al 12 d'octubre estarà oberta la convocatòria de captació de projectes tecnològics per a aquesta edició del programa, que vol connectar el talent tecnològic amb la indústria del territori.

16/09/2020

El programa OnCampus, de The Collider i el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu fomentar la cultura emprenedora i promoure col·laboracions entre projectes innovadors i les empreses catalanes.

Va dirigit a estudiants de màster, doctorands i personal investigador que tinguin un projecte tecnològic en fase inicial (TRL1-3 en fase idea/concepte) que vulguin validar i accelerar la seva arribada al mercat.

El programa és una primera experiència emprenedora per a aquells membres de la comunitat científica i universitària que vulguin posar a prova les seves capacitats d'emprenedoria i la viabilitat d’un projecte empresarial.

Es desenvoluparà en paral·lel a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i se seleccionaran vuit projectes de cadascuna de les zones per entrar al programa. Es combinaran sessions virtuals amb presencials, que a Barcelona seran al Campus de la UAB.

Els equips seleccionats participaran en un programa intensiu de set setmanes, que segueix la metodologia Lean LaunchPad (LLP), que els permetrà validar les seves propostes amb la indústria. També rebran 12 hores de mentoria, sessions formatives i serveis gratuïts de l’àmbit de l’emprenedoria.

Aquesta iniciativa té el suport i coordinació de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària i CERCA.

 

Notícies relacionades

La UAB atorga deu ajuts ¿Proof of Concept¿ per accelerar la transferència de la recerca

Deu grups de recerca, reconeguts amb els ajuts "Proof of Concept" de la Universitat

Els ajuts "Proof of Concept" són un instrument propi de la Universitat per accelerar la transferència per mitjà de la realització d'estudis que permetin avançar en la maduració dels projectes. Deu grups de recerca han rebut enguany un ajut per validar idees de caràcter disruptiu i per prototipar resultats científics prometedors.

 

Totes les notícies