Viu a la UAB

La igualtat de gènere al món laboral a debat

La primera sessió del cicle de conferències de la Xarxa Alumni de RRLL UAB debatrà sobre la igualtat de gènere al món laboral . A càrrec de la Dra. Carolina Gala catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, i hi haurà un debat posterior, moderat per la Dra. Maria Jesús Espuny.
20 de juny - 19h - Facultat de Dret

23/05/2019

La igualtat de gènere al món laboral a debat a la 1a conferència de la Xarxa Alumni de Relacions Laborals
 
La primera sessió del cicle de conferències de la Xarxa Alumni de RRLL UAB debatrà sobre la igualtat de gènere al món laboral el dijous 20 de juny. Una activitat per conèixer les novetats que presenta el RDL 6/2019 de 1 de març, de mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació.

La conferència titulada: "Continguts essencials i reptes derivats del RDL 6/2109" serà a càrrec de la Dra. Carolina Gala Durán, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, i hi haurà un debat posterior, moderat per la Dra. Maria Jesús Espuny, professora emèrita i coordinadora de la Xarxa Alumni de Relacions Laborals. L’acte serà a les 18.30 hores a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret de la UAB.

L’activitat dirigida a la xarxa alumni de Relacions Laborals, també està oberta a tota la comunitat universitària i totes les persones interessades en la temàtica.

Programa
18.30h - Arribada
19.00h – Conferència
20.00h – Debat i conclusions
20.30h – Networking
21.00 – Final de l’acte

  Inscriviu-vos-hi!

Cicles de conferències alumni
Aquesta activitat dona el tret de sortida al cicle de conferències de la xarxa alumni de Relacions Laborals, una xarxa que el passat octubre celebrava els 25 anys de la titulació amb una gran trobada alumni. 

Els cicles ofereixen als graduats conferències, taules rodones i workshops amb un doble objectiu: actualització de coneixements i generació de debat entre professionals d’un sector.