La Fundació AECC obre una convocatòria de beques en recerca biomèdica per a estudiants de ciències de la salut

Investigadora amb un microscopi en un laboratori

La finalitat d'aquestes beques de laboratori serà apropar la realitat de la recerca biomèdica a l'alumnat universitari. L'activitat que durà a terme estarà relacionada amb qualsevol dels àmbits de recerca en càncer. Sol·licituds fins el 27 de maig. 

13/04/2021

La Fundació de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha obert una convocatòria de beques per a pràctiques de laboratori en l’àmbit de les ciències de la salut. Aquestes pràctiques estan destinades a apropar l’estudiant al món de la recerca biomèdica, i més concretament, a les àrees d’investigació relacionades amb el càncer.

Aquelles persones que vulguin aconseguir una plaça hauran d’estar cursant el grau o doble grau en el moment d’iniciar les pràctiques i se’ls requerirà haver superat un mínim del 50% dels crèdits dels estudis que estiguin cursant. A més, l’AECC exigeix una nota mínima de 7,5 sobre 10 per a ser acceptada en el programa. 

Les persones seleccionades tindran dues possibilitats de realitzar aquestes pràctiques. D’una banda, les podrà realitzar en un laboratori del seu interès, que haurà d’haver acceptat l’estudiant en el moment d’enviar la sol·licitud. Per l’altra, si no es disposa de centre per a la realització de les pràctiques, la Fundació Científica AECC facilitarà la incorporació en un, atenent a criteris de proximitat amb la zona de residència. 

En la sol·licitud presentada, la persona candidata haurà de fer-hi constar l’expedient acadèmic, el seu CV, una carta de recomanació d’un docent del seu centre d’estudis i la carta d’acceptació d’un laboratori, en cas que l’alumne disposi d’aquest centre receptor.  

La durada de les pràctiques serà de 480 hores, compreses entre els mesos de novembre de 2021 i juny de 2022. La Fundació Científica AECC aportarà un finançament de 3.408 euros bruts a les persones seleccionades. 

Tothom qui estigui interessat pot trobar més informació en les bases de la convocatòria, que està oberta fins el proper 27 de maig.