La 10a Jornada sobre Dret de la Propietat Industrial es centrarà en les noves lleis de marques i secrets industrials

Jornada de Barcelona sobre Dret de la Propietat Industrial

La jornada tindrà lloc el proper 7 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. El programa d’enguany se centrarà en les reformes recents de dues lleis que afecten el teixit empresarial, com són la modificació de la Llei de marques i la Llei de Secrets Empresarials.

29/10/2019

El Parc de Recerca UAB organitza, juntament amb la Fundació Empresa i Ciència, la desena edició de la Jornada de Dret a la Propietat Industrial, dins l’activitat d’ambdues institucions d’impulsar la transferència de coneixement i la innovació.

La jornada, que tindrà lloc el 7 de novembre de 9 a 18h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, prestarà especial atenció a les reformes recents que afecten el teixit empresarial, com són la important reforma de la Llei de Marques i la Llei de Secrets Empresarials.

La inauguració de la jornada comptarà amb Joan Canadell Bruguera, presidente de la Cambra de Comerç de Barcelona; Javier Lafuente Sancho, vicerector d'Innovació i Projectes Estratègics de la UAB i director del PRUAB; i Ramón Morral Soldevila, professor del Departament de Dret Privat de la UAB i director de la Jornada.

Al web de la Fundació Empresa i Ciència es pot consultar el programa complet i fer la inscripció.

 

Notícies relacionades

ClearFarm

La UAB acull la primera trobada del projecte ClearFarm

El Rectorat i la Facultat de Veterinària de la UAB acullen la trobada que donarà el tret de sortida al ClearFarm, un projecte que agrupa 14 entitats de sis països diferents per millorar el benestar dels animals de granges de porcs i vaques lleteres.

Totes les notícies