L'spin-off AllRead aplicarà la seva tecnologia a Correus

L’spin-off AllRead, seleccionada per al programa d’acceleració GoHub

AllRead Machine Learning Technologies (AllRead MLT) creada per investigadors del Centre de Visió per Computador (CVC-UAB), ha iniciat una col·laboració amb Correus perquè la seva tecnologia de lectura intel·ligent d’imatges i textos pugui contribuir a l'eficiència operativa de l'empresa d'enviaments postals.

30/07/2020

El projecte es va iniciar per mitjà del programa d'innovació oberta promogut per Correus, Reto Lechnicalll, que està destinat a accelerar empreses emergents amb projectes innovadors en els àmbits de la logística, la consciència social i els serveis públics.

La solució disruptiva que ofereix AllRead permet localitzar i digitalitzar un text numèric o un codi d’una imatge, sense haver-la de segmentar. Basada en el deep learning, la seva tecnologia segueix un model de xarxa neuronal, que es pot entrenar i adaptar a diferents escenaris operatius o industrials. Els algoritmes que han creat són capaços d’aprendre dels errors i de millorar, la qual cosa fa que l’extracció de dades sigui molt precisa.

L’spin-off del CVC-UAB ja ha fet proves pilot amb el Port de Barcelona i amb empreses de diferents sectors, com IDRICA, Ferrer, Comsa i International Airlines Group, en les quals s’han agilitzat processos logístics que requereixen obtenir informació ràpida i precisa.

El projecte d’AllRead es va començar a gestar el 2016 al Programa de Generació d’Idees del Parc de Recerca UAB. L’impuls definitiu el van obtenir amb la participació al programa The Collider de la Mobile World Capital Barcelona, que els va permetre crear l’empresa el març de 2019.

 

Notícies relacionades

Rosendo Garganta Devicare

Successful Ventures inverteix a Devicare

L’empresa Devicare, ubicada al Parc de Recerca UAB, destinarà la inversió a la internacionalització de Lit-Control®, una família de productes per a l'autocontrol i prevenció de malalties cròniques urinàries.

Totes les notícies