L'spin-off Ahead Therapeutics guanyadora al Boston Immersion Program

richi_foundation_2018

L'empresa ha estat seleccionada com una de les 5 guanyadores del programa de formació i acceleració de projectes d’innovació social Richi Entrepreneurs, que s'ha celebrat durant tres setmanes a la ciutat de Boston.

07/11/2018

El passat 15 d’octubre va començar el programa d’acceleració Boston Immersion Program, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.

Entre les 14 empreses participants al programa hi ha Ahead Therapeutics, el projecte guanyador de la Beca atorgada pel Parc de Recerca UAB, que oferia el 50% dels costos d'inscripció, gràcies al suport del Departament d'Empresa i Coneixement, a través del Programa Catalunya Emprèn.

Ahead Therapeutics és una spin-off vinculada al grup d'investigació d'Immunologia de la Diabetis de l'IGTP, liderat per Marta Vives-Pi, i al grup d'investigació NanoQuímica i Materials Supramolerulares de l'ICN2, encapçalat pel professor Daniel Maspoch, a qui també pertany la doctora Mary Cano. L'empresa va néixer a principis d’any per desenvolupa productes terapèutics per lluitar contra malalties autoimmunitàries, com la diabetis tipus 1 o l'esclerosi múltiple.

Fins el 2 de novembre, Martí Dalmases, director executiu de l’empresa, ha tingut l'oportunitat d'explorar i connectar amb el primer ecosistema mundial en biotecnologia i referent en innovació i emprenedoria social, a través de formació, conferències i trobades amb experts en innovació de diverses àrees.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies