L'Open Innovation Forum tornarà a reunir empreses i grups de recerca

Open Innovation Forum 2022

El pròxim 14 de desembre tindrà lloc, en format virtual, una nova trobada de l'Open Innovation Forum 2022, un programa d'innovació oberta per mitjà del qual les empreses llancen reptes i els grups i centres de recerca proposen solucions. En la sessió, personal investigador i empreses es reuniran per explorar noves oportunitats de col·laboració.

24/11/2022

L’Open Innovation Forum ofereix una plataforma de contacte entre empreses que busquen resoldre els reptes d’innovació en els diferents àmbits de la seva activitat i grups de recerca que, a través de la seva investigació, permeten impulsar la innovació. Es tracta, en definitiva, d’accelerar la transferència de coneixement i tecnologia a la societat mitjançant la connexió entre els diferents agents del sistema d’innovació.

La iniciativa està organitzada per Biocat, juntament amb la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc de Recerca UAB, el Centre d'Innovació i Tecnologia de la UPC. El programa està obert tot l’any i s’estructura en sis àmbits de coneixement (salut i ciències de la vida, alimentació, química, energia i recursos, sistemes industrials i mobilitat). 

Reunions virtuals 

La trobada del proper 14 de desembre, que serà en línia de 10 h a 14 h, està oberta a empreses catalanes amb necessitats d’innovació o amb interès per explorar noves oportunitats de negoci, i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics que vulguin aplicar la seva investigació al teixit empresarial. Per participar en la trobada cal registrar-se

Mitjançant una agenda d'entrevistes concertades prèviament les empreses i el personal investigador es podran reunir per explorar noves oportunitats de col·laboració.

Terrassa Open Innovation Forum

En el marc de l’edició 2022, amb l’objectiu d’afavorir la transferència de coneixement i tecnologia de la universitat a l’empresa i de visibilitzar els grups de recerca col·laboradors del campus universitari de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa ha donat suport al programa mitjançant el pagament de la quota d'inscripció d'empreses del seu àmbit territorial.