L'Observatori per a la Igualtat impulsa diversos cursos sobre gènere de cara al segon semestre d'aquest curs

Cursos Observatori 2020

Els cursos impulsats des de l'Observatori estan destinats tant a estudiants com a Personal d'Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i Investigador (PDI) de la UAB.

13/01/2020

L'Observatori per a la Igualtat de la UAB ha impulsat una sèrie de cursos i tallers amb les unitats de formació de Personal d'Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i Investigador (PDI) sobre gènere i diversitat sexual de cara al segon semestre d'aquest curs, entre els mesos de febrer i juny de 2020.

Agrupats segons temàtiques, s'ofereixen cursos sobre comunicació amb perspectiva de gènere, destinat a PAS, PDI, i com a activitat per estudiants amb crèdits ECTS convalidables; cursos sobre perspectiva de gènere en la recerca, docència i investigació, destinat a PDI i estudiants de Doctorat; una càpsula formativa sobre la inserció laboral amb perspectiva de gènere, organitzat pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB; i el curs "Prevenció i detecció de situacions de violències sexuals, assetjament sexual, per raó de sexe, gènere i orientació sexual" per a PDI i PAS. Aquest últim ha estat finançat pels fons del Pacto de Estado contra la Violencia de Género, Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.

A més a més, s'ofereix el taller "Els espais de la UAB des d'una perspectiva feminista", una activitat que es pot convalidar amb crèdits ECTS per estudiants, de la mateixa manera que ho és un dels cursos sobre comunicació amb perspectiva de gènere.

Com a novetat, aquesta vegada oferim un curs sobre diversitat sexual i LGTBI al Personal Docent i Investigador (PDI), i ha estat un èxit. Les places s'han esgotat pocs dies després d'obrir les inscripcions al curs, que també s'ofereix al PAS. Fins ara, aquest curs només s'havia ofert a estudiants i PAS.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l'Observatori, a la pestanya Formació en gènere.

 

Notícies relacionades

8M 2020

El 8 de març al campus

A banda de l’acte institucional, tota la comunitat UAB s’organitza per commemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores amb diferents actes i accions al llarg dels dies anteriors i posteriors a la jornada.

8M 2020

XV Jornada institucional en commemoració del 8M a la UAB

El proper 5 de març se celebrarà la XV Jornada institucional a la UAB en commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores. L’acte inclourà el reconeixement a la Dra. Laura Duarte Campderrós, responsable tècnica de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB, i la celebració dels 15 anys de l’Observatori.

Totes les notícies