L'Observatori participarà en la celebració de Sant Jordi amb la campanya "Si és tòxic no és amor"

Si és tòxic no és amor

Un any més l'Observatori per la Igualtat se sumarà a les activitats de celebració de la diada de Sant Jordi a la UAB
  

06/04/2018

En motiu de la Diada de Sant Jordi la Universitat Autònoma de Barcelona organitzarà una sèrie d'activitats per a la comunitat universitària. L'Observatori també serà present en aquesta celebració.
 
En el marc d'aquesta celebració volem aprofitar per recuperar una de les nostres campanyes: "Si és tòxic no és amor". La Diada de Sant Jordi és el dia de les persones enamorades (sigui en parella o no) per excel·lència a Catalunya i des de l'Observatori ens sembla un bon context per convidar-vos a repensar la manera com ens vinculem sòcio-afectivament. Rebutgem els mites de la mitja taronja, de romantització de la gelosia, de l'amor romàntic i molts altres que ens avoquen a relacions insanes i desiguals que faciliten l'exercici de la violència dins la parella. 
 
Al voltant d'aquesta campanya organitzem la nostra parada per a Sant Jordi. Ens podreu trobar a la Plaça Cívica a partir de les 12h. En aquesta parada trobareu materials informatius de l'Observatori i dues activitats organitzades per a la jornada.
 
La primera activitat és Amb veu de dona, per a posar a prova el vostre coneixement en literatura i teoria feminista. Les participants s'enduran un punt de llibre de la campanya "Si es tòxic no és amor".
La segona activitat que organitzem aquest any és Quin era el nom de la princesa?.  Recordeu com es diu la princesa de la llegenda més coneguda de Catalunya? Provablement no, ja que tots els aspectes de la societat invisibilitzen les dones, de ficció o reals. Aquesta activitat us permetrà jugar al trivial feminista de Sangre fucsia, "Feminismos Reunidos" amb el que a través del joc us podreu divertir i aprendre. A més qui guanyi la partida obtindrà la samarreta de l'Observatori "No siguis paparra".

 

Notícies relacionades

Totes les notícies