L'ICEX presenta a la UAB les seves Beques d'Internacionalització Empresarial

Internacionalització empresarial

Tenen per objectiu formar joves professionals en aquesta especialitat, i inclouen formació teòrica i pràctiques remunerades a l'estranger. Es presentaran a l'alumnat el proper 19 d'abril, dijous, a les 13.00 a l'Aula Magna de la Facultat de Dret.

06/04/2018

ICEX España Exportación e Inversiones ha convocat la 44a edició de les seves beques, que pretenen oferir una sòlida formació teòrica en comerç internacional –a través d’un Màster Universitari en Gestió Internacional de l’Empresa– i una formació pràctica especialitzada en les diferents oficines de la Xarxa Exterior de la Secretaria d'Estat de Comerç, en empreses espanyoles amb activitat internacional o en institucions internacionals.
 
L’alumnat de la UAB que tingui interès en formar part del programa pot informar-se en la jornada divulgativa que l’ICEX oferirà el proper 19 d’abril, dijous, a les 13.00 a l'Aula Magna de la Facultat de Dret. El programa de la sessió serà el següent:

  • 13:00 - Benvinguda a càrrec de la Dra. Sara Moreno Colom, vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB.
  • 13:05 - Explicació del Programa de Beques ICEX, a càrrec de Cecilia Navarro, directora territorial de Comerç i ICEX a Catalunya, i Julio Rasilla, cap del Servei de Comerç Exterior en la Direcció Territorial de Comerç a Catalunya.
  • 13:25 - Experiència amb becari/ària ICEX, a càrrec de Clara Vicente, coordinadora de de la Unitat de Consultoria i Assistència Tècnica a Quality Institut.
  • 13:35 - Experiència personal d'un becari ICEX, a càrrec de Marc Bertran, tècnic de Promoció Internacional a Amec.
  • 13:45 - Torn de preguntes.
  • 14:00 - Cloenda.

L’entrada a l'acte serà lliure.
 
La beca es concedirà a 285 persones candidates –la resta quedaran al llistat de suplents–; la convocatòria romandrà oberta fins el 7 de maig, i se’n poden consultar tots els detalls en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies