I Torneig d’escacs de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

1er torneig d'escacs BCT

El torneig es celebrarà en el renovat espai del vestíbul on cada dia parelles de jugadors s’apleguen per disputar partides improvisades

14/10/2019

Dimecres 13 de novembre, a partir de les 15h., és el dia escollit per al primer torneig d’escacs que organitza la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.

La competició, oberta a tota la comunitat de les Facultats de Ciències i Biociències, i de l’Escola d’Enginyeria, vol aplegar fins a 50 jugadors en un torneig de sistema suís de 8 rondes. I amb premis per als tres primers classificats. Les inscripcions s’obren el 21 d’octubre.

La realització d’aquest torneig ha comptat amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Escacs que en cedirà els taulers, les peces i els cronòmetres necessaris. I cal destacar també la feina i les ganes que hi ha posat un grup d’alumnes i apassionats dels escacs, en especial el Xavier Lara, l'Alejandro Cruz i l'Adrià Figuerola, que van respondre a la crida de la Biblioteca per trobar voluntaris que ajudessin a fer possible el torneig. Per la seva mediació, en Pablo Díaz-Flores, del Club d’Escacs Badalona, en serà l’àrbitre.

Us animem a participar-hi!

Més informació i inscripcions: blogs.uab.cat/bctot/torneig-escacs/

 

Notícies relacionades

Imatge de l'enquesta de satisfacció d'usuaris de les Biblioteques UAB

Digues la teva!

Ja podeu respondre l’enquesta de satisfacció d’usuaris de les Biblioteques UAB

Totes les notícies