Els parcs científics de l'APTE impulsen la tecnologia blockchain

apte_conferencia_2019

En el marc de la XVII Conferència Internacional de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya, que es celebrarà el dijous 16 de maig, la Universitat de Màlaga agruparà 250 professionals per mostrar les aplicacions i els beneficis de la tecnologia blockchain. 

14/05/2019

Els parcs científics i tecnològics espanyols, en el seu afany de fomentar la transformació digital de les seves empreses i entitats, estan realitzant una important aposta per la tecnologia Blockchain, donant a conèixer totes les seves possibles aplicacions i beneficis.

Per aquest motiu, la XVII Conferència Internacional de l'APTE, organitzada pel Parc Tecnològic d'Andalusia, apostarà per realitzar una anàlisi en profunditat de la situació actual i de casos d'èxit d'aquesta tecnologia, que està començant ja a transformar l'activitat econòmica i empresarial a nivell mundial.

Aquesta cita internacional compta amb nombroses entitats i experts claus en la matèria: Pierre Marro, de la Unitat d'Innovació Digital i blockchain de la Comissió Europea, Manuel Machado de l'Observatori i Fòrum Europeu de Blockchain; o Esteban Pelayo de l'European Association of Regional Development Agencies (EURADA). També hi seran presents la directora general d'Alastria Blockchain Ecosystem, Montserrat Guàrdia; i Jorge Ordovás, del Centre de Competències Blockchain de Telefónica.

A més a més, coneixerem les activitats que s'estan desenvolupant al voltant d'aquesta tecnologia a diversos parcs científics i tecnològics europeus membres de la subnetwork de blockchain de l'Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics i Àrees d'Innovació (IASP). Concretament, la conferència comptarà amb representants d'Estònia, Luxemburg i Bulgària.

A part, també es presentaran alguns casos d'èxit desenvolupats per empreses ubicades en parcs científics i tecnològics espanyols, com ara Finboot, ChainGo Tech, Tecnopole, Oracle i Izertis.

 

Notícies relacionades

Adhesió UPC al Hub b30

La UPC s'adhereix al Hub b30

La UAB, el Parc de Recerca UAB, el centre tecnològic Eurecat, i l'Associació Àmbit B30 han signat un conveni amb la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) pel qual aquesta universitat s’incorpora a la plataforma Hub b30.

Totes les notícies