El Summer Camp de Gran Consum d'Aecoc posarà en contacte 100 joves universitaris amb 20 empreses líders

Summer Camp Aecoc

En una jornada que tindrà lloc el 30 de juny a València, directius de RRHH treballaran amb joves universitaris per millorar-ne la capacitació professional i l'ocupabilitat. L'objectiu és descobrir talent i impulsar la inserció laboral de persones estudiants o titulades menors de 29 anys.

12/05/2022

Dirigit a joves menors de 29 anys, acabats de titular o cursant l'últim curs de grau o postgrau

El Summer Camp del Gran Consum d'Aecoc és un esdeveniment d'ocupabilitat per a universitaris on responsables de les àrees de Recursos Humans i Comunicació de 20 empreses líders del sector treballaran amb joves universitaris per compartir aprenentatges i experiències.

Per participar a la jornada se seleccionarà un centenar de persones de totes les titulacions universitàries, amb especial demanda a ADE i Econòmiques, Comerç i màrqueting, Enginyeries, Graus d'alimentació, Veterinària, Biologia, Arquitectura, Dret, Relacions Laborals, Ciències del mar... Totes elles participaran en tallers empresarials que les ajudaran a millorar les seves capacitats resolutives i a conèixer les pràctiques més valorades en el mercat laboral.

L'edició 2022 del Summer Camp de Gran Consum d'Aecoc tindrà lloc el 30 de juny a València. Tota la informació, en aquest enllaç.