El Servei d'Ocupabilitat tanca per vacances del 8 al 23 d'agost

Servei d'Ocupabilitat de la UAB

Continuarà prestant servei de forma telemàtica la primera i l'última setmana del mes. Per altra banda, l'aplicació NEXUS s'ha desactivat fins el 29 d'agost, data en què es reprendrà la gestió de convenis de pràctiques extracurriculars i la publicació d'ofertes de pràctiques i laborals.

28/07/2020

Com cada any, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB tancarà per vacances a l'agost. Enguany, però, només ho farà les dues setmanes centrals: en el període comprès entre els dies 8 i 23. Així doncs, el Servei continuarà actiu i oferint atenció telemàtica a les seves persones i organitzacions usuàries durant la primera i l'última setmana d'agost.

A la tornada de vacances es començaran a atendre, en estricte ordre de recepció, les consultes rebudes durant la pausa estival.

Per altra banda, i des del passat 24 de juliol, NEXUS ha deixat d'estar operativa per a la gestió de convenis de pràctiques extracurriculars i per a la publicació d'ofertes de pràctiques i laborals. L'aplicació tornarà a posar-se en marxa el 29 d'agost, data en què es reprendrà la prestació d'aquests serveis.

En aquest enllaç podeu consultar les adreces electròniques de contacte de les diferents Unitats del Servei i tota la informació sobre el seu funcionament durant la pandèmia de COVID-19.

L’equip professional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB desitja un bon estiu a totes les seves persones i organitzacions usuàries.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies