El Servei d'Ocupabilitat tanca per vacances del 8 al 23 d'agost

Servei d'Ocupabilitat de la UAB

Continuarà prestant servei de forma telemàtica la primera i l'última setmana del mes. Per altra banda, l'aplicació NEXUS s'ha desactivat fins el 29 d'agost, data en què es reprendrà la gestió de convenis de pràctiques extracurriculars i la publicació d'ofertes de pràctiques i laborals.

28/07/2020

Com cada any, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB tancarà per vacances a l'agost. Enguany, però, només ho farà les dues setmanes centrals: en el període comprès entre els dies 8 i 23. Així doncs, el Servei continuarà actiu i oferint atenció telemàtica a les seves persones i organitzacions usuàries durant la primera i l'última setmana d'agost.

A la tornada de vacances es començaran a atendre, en estricte ordre de recepció, les consultes rebudes durant la pausa estival.

Per altra banda, i des del passat 24 de juliol, NEXUS ha deixat d'estar operativa per a la gestió de convenis de pràctiques extracurriculars i per a la publicació d'ofertes de pràctiques i laborals. L'aplicació tornarà a posar-se en marxa el 29 d'agost, data en què es reprendrà la prestació d'aquests serveis.

En aquest enllaç podeu consultar les adreces electròniques de contacte de les diferents Unitats del Servei i tota la informació sobre el seu funcionament durant la pandèmia de COVID-19.

L’equip professional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB desitja un bon estiu a totes les seves persones i organitzacions usuàries.

 

Notícies relacionades

EU Careers Ambassadors

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT per al curs 2020-2021

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 18 de setembre.

Totes les notícies