El Servei d'Ocupabilitat de la UAB es fa ressò d'oportunitats professionals a la República Txeca

Oportunitats professionals a Txèquia

L'equip del Servei ha participat en una reunió telemàtica organitzada pel SEPIE en què s'han donat a conèixer nous recursos i oportunitats per a les persones estudiants i titulades universitàries que vulguin tenir una experiència professional en aquest país centreeuropeu.

29/11/2019

Amb una taxa d'atur inferior a el 3%, una de les més baixes de la Unió Europea, la República Txeca és un dels mercats laborals més dinàmics de centre d'Europa, amb una elevada demanda de professionals joves que parlin anglès i espanyol. Davant d’aquesta situació, el SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) vol que aquestes oportunitats arribin al col·lectiu universitari i, amb aquesta finalitat, compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.

En aquest sentit, l’equip del Servei ha participat recentment en una reunió telemàtica informativa sobre la situació del mercat laboral a Txèquia i els nous recursos disponibles per facilitar les experiències professionals en aquest país centreeuropeu. Entre aquests recursos destaca el web trabajarenchequia.es, un projecte pilot desenvolupat per Czech Invest en cooperació amb l'Ambaixada d'Espanya que té com a missió facilitar la cerca de feina a joves castellanoparlants que busquen oportunitats laborals a la zona.

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB disposa d’una Unitat de Mobilitat Professional Internacional que actualitza de forma continuada els seus coneixements sobre oportunitats de pràctiques i feina a l’estranger i els posa a disposició de les persones estudiants i titulades en forma d’assessorament personalitzat i de recursos en línia.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies