El programa "The Collider On Campus" selecciona grups de recerca

El programa d'emprenedoria 'The Collider On Campus' obre inscripcions

El programa d'emprenedoria científica "The Collider On Campus", una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i que està coorganitzada per les universitats URV, UdL, UdG i UAB, ha obert el registre de sol·licituds per a la pròxima edició.

21/07/2021

The Collider OnCampus, que enguany novament es coorganitza amb la URiV, la UdL, la UdG i la UAB, és un programa que vol connectar la ciència amb la indústria. Està dirigit a personal investigador (predoctorands i postdoctorands) i a estudiants (de grau i màster) vinculats a grups de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial (TRL1, 2 o 3). Les persones interessades han de presentar la sol·licitud abans del 12 de setembre a través d’aquest formulari.

Els 32 equips seleccionats el 2021 tindran l’oportunitat de viure una experiència emprenedora molt pràctica. En un itinerari virtual de capacitació de set setmanes (del 4 octubre al 26 novembre), posaran a prova tant les pròpies capacitats com la viabilitat de la seva idea de negoci. 

Aquest programa de foment de la cultura emprenedora en l’ecosistema català de recerca i innovació és una iniciativa de la Fundació MWCapital que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la XEU i d'I-CERCA.