El Parc de Recerca UAB organitza la jornada "Esmorzar de transferència: La xarxa de Doctorats Industrials"

El Parc de Recerca UAB organitza la jornada

El pròxim dia 4 de maig, de 9.00 h a 11.30 h, està prevista una sessió participativa a l’Edifici Eureka per compartir les últimes novetats i resoldre dubtes sobre els Doctorats Industrials. Està dirigida a empreses, personal investigador i gestors de transferència dels centres de recerca del Campus de la UAB.

21/04/2022

El Parc de Recerca UAB organitza la jornada “Esmorzar de transferència: La xarxa de Doctorats Industrials” el dia 4 de maig, de 9.00 h a 11.30 h. La sessió està especialment pensada per a empreses de la xarxa del Parc, personal investigador i responsables de transferència dels centres de recerca ubicats al Campus de la UAB. L’objectiu de la jornada és compartir les darreres novetats i resoldre dubtes sobre els Doctorats Industrials, un instrument per millorar la innovació de les empreses i connectar-la amb la recerca que es desenvolupa dins de l'Esfera UAB.

Aquest esmorzar de transferència també vol convertir-se en un espai d'interacció entre els agents de transferència de coneixement de l'Esfera UAB per compartir experiències i necessitats, així com propiciar la col·laboració entre els participants i la generació de sinergies entre les diferents entitats.

La jornada comptarà amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb la participació de la cap de Projectes d’innovació Susaina Figuera. Si esteu interessats a participar-hi, podeu escriure a innovacio.parc@uab.cat o trucar al telèfon 683 269 872.