El Consorci d'Educació de Barcelona cerca amb urgència professorat de secundària

Professorat de secundària en temps de Covid-19

A causa de la Covid-19, es requereix personal docent que formi part de la borsa de treball per fer reforç temporal als centres de secundària. Els àmbits de les matèries són ciències i tecnologia, ciències socials i llengües (anglès, castellà i català). Sol·licituds fins el 27 de novembre a les 23.00 h.

25/11/2020

El Consorci d’Educació de Barcelona necessita donar suport puntual als centres educatius que imparteixen Educació Secundària Obligatòria, i per aquest motiu cerca amb urgència professorat de secundària.

Com a requisits per tal d’accedir a les vacants, cal tenir reconeguda a la borsa de treball les especialitats de la convocatòria, complir els requisits específics i poder impartir diverses matèries en els àmbits lingüístic/social, científic/matemàtic o de psicodegagogia. El professorat farà intervencions en diversos nivells educatius i en diverses matèries.

Les persones que estiguin interessades en aquests llocs de treball, hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça dcsec.ceb@gencat.cat abans de les 23.00 h del dia 27 de novembre de 2020.

Consulteu aquí els detalls de la convocatòria.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies