El 9è Fòrum de Tecnologies i Innovació de Sabadell promourà la recerca industrial en salut i envelliment actiu

El 9è Fòrum de Tecnologies i Innovació de Sabadell promourà la salut i envelliment actiu

Organitzat pels ajuntaments de Sabadell i de Barberà del Vallès, l'esdeveniment serà el pròxim 30 de juny i posarà en contacte grups de recerca, persones emprenedores i empreses amb solucions d'innovació per a la salut en general i que promoguin l'envelliment actiu.

05/05/2022

El Fòrum de Tecnologies i Innovació, que se celebrarà el pròxim dia 30 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, és una trobada anual que impulsa la transferència tecnològica i el networking entre grups de recerca, empreses, persones emprenedores, centres tecnològics i agents socioeconòmics.

Aquesta 9a edició es dedicarà a la salut en general i a l’envelliment actiu, i reunirà professionals de la R+D+I especialitzats en aquestes temàtiques. Hi presentaran les seves novetats tecnològiques i solucions innovadores que representin una oportunitat de millora competitiva per a la indústria i per al teixit empresarial del territori.

Al web de la jornada s’ha obert el període d’inscripció i també s’hi pot consultar el programa provisional, que inclourà la ponència d’un expert rellevant en la temàtica del fòrum, un marketplace per presentar solucions i resultats de recerca, i un brokerage amb una agenda d’entrevistes concertades entre empreses i agents d’innovació.

Per a més informació podeu contactar amb david.sierra@uab.cat.