Convocatòria oberta per accedir a infraestructures de biotecnologia industrial

Convocatòria oberta per accedir a infraestructures de biotecnologia industrial

El projecte europeu IBISBA 1.0, en què participa la UAB, ha obert una nova convocatòria per oferir accés subvencionat a instal·lacions de recerca de biotecnologia industrial a personal investigador d'universitats i empreses. La data límit per participar en aquesta cinquena convocatòria és el 30 d'abril. 

17/03/2021

Mitjançant el seu programa d’accés transnacional, l’IBISBA 1.0 ofereix a usuaris externs l’accés subvencionat a un ampli ventall d’instal·lacions especialitzades en biotecnologia industrial, tecnologies de gamma alta i serveis innovadors, que inclouen una contribució als costos de viatge i de subsistència dels usuaris. A més, els usuaris escollits també tindran l’acompanyament continu per fer madurar la seva tecnologia, fins a nivells avançats. 

Aquesta és la cinquena convocatòria que s'obre i estarà oberta fins al pròxim 30 d'abril. Concretament, en aquesta ocasió, es busquen projectes que requereixin les següents instal·lacions:

  • Recerca sobre microalgues.
  • Disseny, construcció, cribratge i/o evolució de cèl·lules microbianes automatitzades.
  • Identificació i caracterització d’enzims.
  • Òmiques.
  • Biocatalisi, biosensor de proteïnes òptiques.
  • Bioprocessos, bioreactors automatitzats.
  • Proves de bioprocessament a escala pilot.

L’IBISBA reuneix infraestructures de setze universitats i centres d'investigació europeus, entre elles la UAB, que posa a disposició del projecte la Planta Pilot de Fermentació i diferents laboratoris del Departament d'Enginyeria Química Biològica i Ambiental. L'objectiu del projecte, que durarà quatre anys i té un pressupost de cinc milions d'euros, és desenvolupar projectes innovadors que augmentin l'eficiència, competitivitat i sostenibilitat dels bioprocessos i, alhora, promoure la transició cap a la bioeconomia.
 

 

Notícies relacionades

Nova convocatòria de les beques

Nova convocatòria de les beques "Proof of Concept" de la UAB

La UAB ha obert la tercera convocatòria dels ajuts "Proof of Concept", que tenen com a objectiu accelerar la transferència de coneixement dels grups de recerca de la Universitat. Les sol·licituds s’han de presentar abans del dia 15 de febrer.

Totes les notícies