Conferčncies divulgatives sobre com afrontar la nova normalitat

Xerrada sobre com afrontar la nova normalitat

Dimecres 10, a les18 h, Jordi Fernández Castro, catedràtic de Psicologia, i Montserrat Solanas, professora de Fisiologia Mèdica, oferiran una conferència divulgativa organitzada pel centre cívic Vil·la Urània sobre com podem gestionar la salut física i emocional per adaptar-nos a la realitat postpandèmia.

08/02/2021

Vil·la Urània, centre cívic del barri de Sarrià de Barcelona, ha programat un cicle de taules rodones per analitzar la nova normalitat un any després dels primers casos detectats de SARS-CoV-2. En la xerrada d'aquest dimecres, dia 10 de febrer, els professors de la UAB Jordi Fernández Castro i Montserrat Solanas analitzaran com ens afecta haver de viure en una situació d'incertesa constant, com podem gestionar l’angoixa i de quina manera podem adaptar-nos a aquesta nova realitat.

La conferència serà virtual i cal fer una inscripció prèvia.

Jordi Fernández Castro és catedràtic de Psicologia i director del Grup de Recerca en Estrès i Salut (GIES). S'ha dedicat durant més de trenta anys a la investigació sobre l'estrès, i especialment el seu impacte sobre la salut física. És autor del llibre Libérate del estrés. Montserrat Solanas Garcia és professora titular de Fisiologia Mèdica i membre de l’Institut de Neurociències de UAB. La seva recerca sempre ha girat al voltant de la nutrició i la salut.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies