Antoni M. Badia i Margarit, el lingüista optimista

Antoni M. Badia i Margarit

La Biblioteca d'Humanitats, a petició del Professor David Paloma del Departament de Filologia Catalana de la UAB, s'afegeix a l'Any Badia i Margarit, amb la commemoració del centenari del seu naixement.

29/05/2020

La Biblioteca d'Humanitats, a petició del Professor David Paloma del Departament de Filologia Catalana de la UAB, s'afegeix a l'Any Badia i Margarit, amb la commemoració del centenari del seu naixement, subratllant les paraules del mateix David Paloma, per les quals l'esperit universitari es caracteritza per la construcció i la transmissió de coneixement, per la implicació en el futur de la societat i per un diàleg permanent amb el món.

Si en temps de pandèmia podem inaugurar l'exposició que havíem pensat quan no havia arribat la pandèmia, és que ens en sortirem en tots els àmbits. Badia i Margarit és exponent d'un humanisme que ens guia i d'un optimisme que ens salva.

Badia i Margarit, de fet, va dir d'ell mateix que era moderadament optimista sobre el futur de la llengua catalana. «En el fons penso que ens en sortirem, no sense patir.»

L'adreça de l'exposició es: https://mirades.uab.cat/exposicions/biblioteques/badia_margarit_antoni

 

Notícies relacionades

Totes les notícies