AEInnova, seleccionada com una de les millors empreses d'IIoT a l'Innovation World Cup

AEInnova, seleccionada com una de les millors empreses d'IIoT a l'Innovation World Cup

L'empresa Alternative Energy Innovation (AEInnova), spin-off del Departament de Microelectrònica de la UAB, ha estat seleccionada com una de les quatre empreses més innovadores dins de la categoria d'Internet Industrial de les Coses (IIoT) a la 12a Innovation World Cup, una de les fires d'innovació industrial més importants del món.

11/05/2021

Un jurat internacional va seleccionar un total de 16 empreses de diferents categories, que van destacar per presentar productes que combinen innovació, tecnologia i potencialitat per arribar al mercat. L'spin-off de la UAB va ser una de les quatre empreses seleccionades en la categoria d'Internet Industrial de les Coses (IIoT)  amb el seu producte Indu-eye, una solució completa de monitorització d’IIoT que evita l’ús de bateries perquè s’alimenta amb la calor residual i que utilitza la comunicació 5G.

Les empreses van presentar els seus productes a la 12a Innovation World Cup d’IoT, una de les fires d’innovació industrial més importants del món en el marc de la fira Hannover Messe, que tenir lloc el passat mes d’abril.

AEInnova és una empresa dedicada a la creació de solucions d’IoT alimentades per la calor residual industrial. Des de la seva creació el 2014, com a spin-off de la UAB, la seva tecnologia ha rebut múltiples premis com el de Millor tecnologia innovadora a l’IoT World Congress 2017 o finalista als DENA Energy Transition Awards 2017. En l’àmbit de la recerca, ha aconseguit participar en diverses convocatòries públiques espanyoles i en cinc projectes europeus.