Acaba una nova edició del programa Explorer dirigit a joves emprenedors

Arrenca el programa Explorer amb 44 joves participants

L'Explorer, organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB, ha ofert durant 12 setmanes formació a 29 joves emprenedors de 18 a 31 anys. La setmana vinent, en l’acte de clausura del programa, presentaran els seus projectes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

29/04/2021

L'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB han impulsat plegats una nova edició del programa Explorer "Joves amb solucions", una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa va dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, han desenvolupat habilitats emprenedores com el lideratge, el treball en equip o la comunicació. L’Explorer els ofereix les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 de les Nacions Unides. La novetat d'aquesta edició ha estat la combinació de formació, recursos i xerrades en línia amb esdeveniments presencials.

Després d'aquestes 12 setmanes, els pròxims dies 5 i 10 de maig, els 29 joves que han participat en el programa presentaran 16 projectes d’emprenedoria davant d'un jurat expert en valorització d'idees de negoci.

En aquesta edició els 16 projectes estan alineats amb un o diversos ODS, com la fi de la pobresa, educació de qualitat, igualtat de gènere, energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables i acció pel clima.