El Servei d'Ocupabilitat tanca a l'agost, i l'aplicació NEXUS ho farà entre els dies 7 i 23

Servei d'Ocupabilitat de la UAB

L'atenció a la persona usuària romandrà tancada tot el mes. L'aplicació NEXUS també estarà inoperativa entre els dies 7 i 23 per tal de realitzar tasques de manteniment i millora. El Servei reprendrà la seva activitat el 2 de setembre, dilluns.

23/07/2019

Com cada any, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB tancarà per vacances durant el mes d'agost. Enguany, a més, l'aplicació NEXUS estarà inoperativa durant uns dies (del 7 al 23) per tal que s'hi puguin realitzar diverses actuacions amb l'objectiu de millorar l'experiència de les persones usuàries. El Servei reprendrà la seva activitat amb normalitat el 2 de setembre, data en què es començaran a atendre, en estricte ordre de recepció, les consultes i les sol·licituds rebudes durant el període vacacional.

Per altra banda, i des del passat 15 de juliol, el Servei només gestiona convenis de pràctiques extracurriculars per al nou curs acadèmic 2019-2020, és a dir, per a estades de pràctiques amb data d’inici posterior al 9 de setembre. A més, la tramitació d’aquests convenis per part del Servei requereix sis dies laborables des del moment en què l’empresa/institució introdueix la sol·licitud a l’aplicació NEXUS fins que el document està disponible per a la seva signatura telemàtica.
 
En aquest enllaç podeu consultar les adreces electròniques de contacte de les diferents Unitats del Servei. Recordem que l'atenció presencial requereix cita prèvia.
 
L’equip professional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB desitja un bon estiu a totes les seves persones i organitzacions usuàries.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies