Aval de qualitat a la revista AIEM
AIEM 16.11.2018 La recerca  -  Aquest dimecres 14 de novembre de 2018, Avances de Investigación en Educación Matemática –AIEM, la revista oficial de la Societat Espanyola d’Investigació en Educació Matemàtica –SEIEM–, ha rebut l’avaluació favorable per ser inclosa a Scopus.

En aquests moment, Scopus és una de les principals bases internacionals d’indexació de publicacions científiques. Aquesta és per tant una magnífica notícia per la comunitat de recerca en educació matemàtica i molt especialment pels autors, editors i membres del comitè impulsor d’AIEM que treballen al nostre Departament.  
 
Han passat set anys des de setembre de 2011, data de l’Assemblea de la SEIEM a Ciudad Real on es posava en marxa el projecte d’edició d’una revista científica que pretenia arribar a ser un instrument de referència pels investigadors en l’àmbit de l’educació matemàtica. El primer número d’AIEM va aparèixer el mes de maig de 2012 (es pot consultar aquest número i la resta a http://www.aiem.es/index.php/aiem/index), però molt abans d’aquestes dates ja s’havia iniciat el debat sobre la conveniència d’una revista específica de l’àrea vinculada a la Societat i amb política d’accés obert.  

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Didāctica de la Matemātica i de les Cičncies Experimentals
Edifici G5 - 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallčs)
TEL +34 93 581 17 37
d.did.matematiques@uab.cat
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona