Éxit dels nostres graus al Saló de l'Enseyament 2019

saló ensenyament

Els tres graus de la Facultat han tingut un gran éxit així com els nostres dobles graus segons els professors i alumnat que ha estat del 20 al 24 de març informant al stand de la Universitat Autònoma de Barcelona

25/03/2019

La idea d'interrelació entre les diverses titulacions del mateix àmbit disciplinari i dins una mateixa Facultat es fa molt atractiva

Durant la setmana del 20 al 24 de març la nostra Facultat ha participat al Saló de l'Ensenyament. Han estat 5 dies molt intensos on milers d'estudiants s'han dirigit als punts d'informació que les diverses universitats catalanes i altres institucions educatives posen cada any a disposició de l'alumnat de secundària, de les seves famílies i dels seus instituts.

Aquest any els i les qui hem estat informant volem destacar el gran interès que han despertat els nostres tres graus principals, així com els dobles graus que oferim. La idea d'interrelació entre les diverses titulacions del mateix àmbit disciplinari i dins una mateixa Facultat es fa molt atractiva entre els i les futures universitàries. Veuen la Facultat com un espai que ofereix múltiples opcions i possibilitats en un moment en que, sovint, se'ls fa tan difícil escollir un únic grau quan els seus interessos són diversos.

Aquests dies, professorat i alumnat molt motivat hem informat sense descans però amb molta il·lusió i empempta al Saló de l'Ensenyament. Moltíssimes gràcies a en Ramon Navarro, estudiant del doble grau en CPIGP i Sociologia que ens ha acompanyat cada dia amb una energia envejable i que gairebé no ha parat ni per respirar; així com als professors i professores Agustí Bosch, Àlex Casademunt, Oriol Costa, Laura Feliu, Roser Nicolau, Francesc Serra, Olga Serradell i Teresa Sordé.

Olga Serradell
Coordinadora de Graus de la Facultat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies