Última Jornada de Portes Obertes per informar-se sobre el Grau

JPO pròpies EPSI

L'Escola celebrarà el divendres 12 de juliol una Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer als futurs estudiants i a les seves famílies l'oferta d'estudis i les seves instal·lacions. Es realitzarà una xerrada informativa sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online) i una visita guiada. Cal inscripció prèvia.

12/04/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral obrirà les seves portes divendres 12 de juliol per donar a conèixer la seva oferta formativa als futurs estudiants.

Les Jornades de Portes Obertes són una oportunitat per venir al Campus de Bellaterra, visitar les instal·lacions de l'Escola i conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online), amb una presentació impartida per la directora del centre, Montserrat Iglesias-Lucía.

La xerrada, que començarà a les 10 hores, finalitzarà amb una visita guiada per les instal·lacions del centre a càrrec d'estudiants del Grau.

Cicla aquí per efectuar la inscripció a la jornada del divendres 12 de juliol (12h)

Les places són limitades i es permeten un màxim de 6 persones per inscripció.

Podeu trobar tota la informació necessària sobre com arribar a la Universitat i desplaçar-vos pel seu interior a l'apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies