Open Day de la cadena hotelera Marriott, a l'Hotel Arts

Hotel Arts Suite

La cadena hotelera Marriott organitza un Open Day a l'Hotel Arts a Barcelona el proper dia 14 de maig de 16h a 20h. La jornada estarà oberta a tothom i oferirà la possibilitat  a estudiants i alumni de l'Escola presentar els seus currículums a la cadena.

16/04/2018

La cadena hotelera Marriott obrirà les portes de l’Hotel Arts els proper 14 de maig, on tots els alumnes de l’Escola podran assistir a la jornada de portes obertes que ofereix la cadena Marriott, una cadena internacional de molta competència en el sector.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer totes les marques de la companyia i les futures apertures que tenen previstes. A més la cadena oferirà als alumnes la possibilitat de fer entrevistes amb totes les marques presents, ja sigui per realitzar pràctiques o buscar feina.

Entre els hotels de la cadena trobem per exemple el luxós i exclusiu Hotel W, entre molts d’altres com l’Hotel Arts (ubicació de la jornada), el Cotton House o Le Meridien Ra, que es caracteritzen per ser dels millors hotels de la zona en disseny i qualitat.

A més, durant la jornada -també Workshop-, hi haurà la possibilitat de comptarà amb la presència hotels de la cadena situats fora de Barcelona, com per exemple el Hotel St Regis (Mallorca) o l’Hotel Maria Cristina (San Sebastiàn).

La jornada està oberta a tots els estudiants, alumnes i professors de l'Escola.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies