Un grup d’exalumnes presenta el projecte Scars

Scars the project

Coneix la història d'Ivy a través de tres videoclips.

12/04/2019

Tres exalumnes del grau en Comunicació Audiovisual, Alex Barat, Carla Molina i Anabel Romero, porten el seu TFG a la realitat.

Scars és un projecte musical i audiovisual de temàtica LGTBI+ creat per tres exalumnes del grau en Comunicació Audiovisual: Alex Barat, Carla Molina i Anabel Romero. El projecte neix de la idea i la feina que van desenvolupar al seu Treball de Final de Grau.

Scars es divideix en tres videoclips i cadascun d’ells està format per una cançó i unes imatges de producció pròpia. Fins al moment s’han produït i estrenat els dos primers, Escape i Highway. La tercera i última peça audiovisual està en procés de producció.

La primera part del projecte va ser creada i desenvolupada per Anabel Romero (guionista i direcció de fotografia), Carla Molina (productora) i Alex Barat (productor musical), no obstant, per a les següents parts s’han incorporat a l’equip David Zambudio (productor executiu) i Marta Serna (guionista i direcció d’actors).

La història gira entorn la protagonista, el seu nom és Ivy i podem veure com alguna cosa no va bé. En forma de metàfora, la no acceptació pròpia i la del seu voltant arriba a afectar-li de forma física i pren una decisió per solucionar el seu problema.

No us perdeu la història de l’Ivy a Scars the project.    

 

Notícies relacionades

Premis TFG 2019

Obrim la convocatòria per la tercera edició dels Premis TFG

La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2018-2019 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global, o la Perspectiva de Gènere. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 20 de setembre. Llegir més

Totes les notícies